Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via SeniorenGeluk.nl succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Ik ben fantastisch geslaagd ondanks mijn 75 jaar. Ik dacht zelf, het zal wel niks worden. Maar het werd dus wel iets! We hebben zeer veel overeenkomsten. Ik prijs jullie site aan bij mensen die ook alleen zijn.
Joke & Hans
Ik heb mijn ruwe bolster met blanke pit gevonden. Na een lange nacht van chatten en bellen, hebben wij meteen de volgende dag een afspraak gemaakt om lekker te gaan eten aan het strand. Daar sprong de vonk over. Hoewel we elkaar niet vaak zien, krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd. Bij elk ding dat ik doe op elk moment van de dag die duizenden vlinders in mijn buik. Hopend hem even te horen of liever nog te voelen al was het maar een knuffeltje. Hij is mijn grote knuffelbeer en ik zijn kleine knuffelmuis! We hopen dat lang zo te houden.
Jacobijn & Jens
Na een poosje op de chat te hebben gezeten toch een afspraak gemaakt voor een live ontmoeting. Ik ben vol goede moed naar de afgesproken plaats gegaan. Kwam ik er na een half uur later achter dat ik één dag te vroeg was. Heb haar bericht gestuurd dat ik veel te vroeg was. Uiteindelijk is ze toch gekomen en zijn we in gesprek geraakt tot na sluitingstijd. We bleken in hetzelfde dorp te wonen en beide geboren Amsterdammers. Toeval? Ook had ze me eerder gezien in een winkel. Ze dacht nog " leuke vent". Inmiddels hebben we elkaar al meerdere keren gezien en gesproken en het voelt goed.
Bert & Jacqueline
Via deze site hebben we elkaar ontmoet en sinds 1 April een hele gelukkige latrelatie. Op mijn leeftijd had ik niet verwacht nog echt zo verliefd te kunnen worden. Fijne site met goede regels. Bedankt!
Jeanne & Geurt
Ik heb op deze site mijn grote liefde gevonden. Wij zijn erg gelukkig samen, hij 67 jaar en ik 64 jaar. Dank u voor de medewerking.
Will & Antoon
Ik heb inderdaad iemand leren kennen via deze site maar het is nog heel pril. De toekomst zal het uit moeten maken of het de juiste klik is maar we hebben allebei goede hoop. We zijn allebei vijf jaar weduwe en weduwnaar dus we hopen de liefde weer gevonden te hebben.
Tiny & Ben
Heb zeker op deze site een lieve man ontmoet waar ik Kerst en Oudejaar mee heb gevierd en waarmee ik hoop het restje leven wat we nog hebben, samen door te brengen. Dit jaar is voor mij grandioos van start gegaan!
Ella & Christ
Na één ontmoeting was het duidelijk dat wij met elkaar verder wilden. Vervolgens is er een intensief contact ontstaan. Veel bellen en samen allerlei dingen doen. Er is in korte tijd een hele fijne band ontstaan. We zijn, ondanks onze leeftijd, heel verliefd op elkaar geworden en kunnen niet meer zonder elkaar. Vanaf nu hebben we een LAT-relatie. Gelukkig kunnen we ons geluk delen met onze wederzijdse kinderen.
Cor & Mieke
Successverhaal van Jan & José
Ik heb mijn vriend hier gevonden. Het is een erg lieve man. Hij woont niet ver van mij vandaan. Hij vertelde mij dat hij sluismeester is en dat zijn schoonzoon dat ook is. Laat het nu zo zijn dat ik de ouders van zijn schoonzoon ken. Toen ik achter zijn adres kwam bleek dat een kennis van mij bij hem in de straat woont. Toeval!? Wat is de wereld toch klein. Ik vroeg of hij wilde chatten en dat deden we. Onze relatie gaat heel erg goed en we zijn nu een half jaar bij elkaar. En als het aan ons beiden ligt blijven we bij elkaar. Dank je wel!
Jan & José
Via jullie site heb ik een lieve leuke vrouw leren kennen. Ik zag haar daarop en dacht "leuke vrouw". Ik heb een ontmoeting geregeld en het klikte tussen ons. Sinds twee maanden zijn wij gelukkig met elkaar en gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Wij hebben het prima met elkaar en danken jullie daarvoor.
Nico & Sieta
Daphne nam via de site contact met mij op. Na enige tijd hadden wij elkaar al telefonisch aan de lijn. Er ontstond toen al een hechte klik. Dit ging daarna elke dag door, de liefde voor elkaar begon bij ons te bloeien. Zover zelfs dat Daphne een week later al bij mij was om mijn verjaardag mee te kunnen vieren. De liefde tussen ons is met geen pen te beschrijven, het wordt alleen maar hechter. Het is ook opmerkelijk dat we allebei pas enkele dagen op de site stonden. Onze slogan luidt dan ook; spoedprocedure relatie!
Linda & Daphne
Successverhaal van Christien & Cees
We kennen elkaar nu acht dagen... even wennen nog! Maar gaat goed op dit moment zien we wel wat eruit komt. Ik hoop samen oud te worden en veel leuke dingen samen te doen.
Christien & Cees
Successverhaal van José & Geeske
Ik zat wat te bladeren op jullie site en kwam daar een bekende tegen, die ik 40 jaar geleden nog ontmoet had. Zij had toen een partner, ik had een partner. Ik schreef haar of ze mij wilde bellen en dat het leuk zou zijn de vriendschap weer te hervatten. Zij was weduwe geworden en ik al 30 jaar alleen. We hebben contact opgenomen en 1 week later elkaar ontmoet. Niet alleen de vriendschap bloeide op, maar ook de liefde. Wij staan nog aan het begin van onze relatie, maar het voelt voor beiden hartstikke goed. Wat een mazzel, dat ik en ook Geeske onszelf hadden inschreven op jullie site. Bedankt!
José & Geeske
Ik heb dankzij jullie een leuke vrouw gevonden waar ik heel erg blij mee ben. Deze vrouw had een profiel gemaakt voor haar vriendin en ik reageerde daar op. Maar bij de eerste date was er geen klik met haar vriendin maar ze mailde me dat ze met mij in contact zou willen komen. Niet dat zij speciaal een man zocht maar ze vond dat ik een leuk profiel had en ook erg van dieren hield. Ik heb contact met haar gehad en ben koffie bij haar wezen drinken en een paar dagen later zijn we ergens wezen eten. Er was een klik en wat voor één! Het was echt liefde op het eerste gezicht en nu bellen en mailen we iedere dag en ga ik ook veel naar haar toe. Ze is heel lief en dank zij haar vriendin, waar geen klik mee was, heb ik nu mijn liefje gevonden. Samen willen we verder door het leven gaan en hopen we dat het een hele mooie tijd wordt voor ons. Bedankt voor deze goede site!
Cor & Maria
Heb met iemand van hier een date gehad. Was een gezellige attente man en af en toe zien we elkander nog gewoon op vriendschappelijke basis. Wil dat er even bijhouden. Nog bedankt voor de gezelligheid hier!
Willy & Huib
Successverhaal van Piet & Gertie
Via uw site heb ik een leuke en lieve vrouw ontmoet. Nadat ik mij had aangemeld en alle in mijn woonplaats beschikbare dames had aangeklikt, was zij de eerste die reageerde op mijn advertentie. Op mijn vraag waar ze woonde bleek ze 300 meter bij mij vandaan te wonen. Na dagelijks via de site elkaar iedere avond kort gesproken te hebben, heb ik haar uitgenodigd om samen te gaan wokken. ik haalde haar af van huis, bij de eerste aanblik
stond ze mij direct aan. Later bleek het ook van haar kant te klikken. Vooral het eten trok haar erg aan. Dus dat de liefde van de man door de maag gaat telt niet alleen voor mannen. Zij kan er ook wat van! Nu eten we iedere avond gezellig samen en bouwen zo eerst een hele hechte vriendschap op. Als de avond om is slapen we weer in ons eigen bed en dat bevalt ons prima.
Piet & Gertie
De eerste date met Willem was wel gezellig maar hij had niet de klik met mij, dus ging het over. Na een paar weken gingen we toch weer chatten met elkaar via de site en toch weer een afspraakje gemaakt, en nog een, en nog meer. Nu zijn we gek op elkaar en hebben het heel leuk samen en dat allemaal dank zij deze site, één van de beste datingsites waar veel mensen het geluk bij vinden. Ik zal het zeker aanbevelen als iemand een partner zoekt!
Marrie & Willem
Ik was nog maar kort lid van op deze site. Eigenlijk was ik van plan me uit te schrijven toen ik een foto tegenkwam van een man die samen met zijn moeder op de foto stond. Uren hebben we zitten chatten en het voelde van beide kanten erg goed. Diezelfde avond hebben we elkaar ontmoet en sloeg de vlam in de pan. We zijn nu weken verder en zijn sindsdien onafscheidelijk. Nooit verwacht dat dit mij nog eens zou overkomen, we zijn stapelverliefd en zeker van plan samen een toekomst op te bouwen.
Helma & Ric
Dank zij jullie zijn John en ik dolgelukkig met elkaar. We zijn niet zolang op jullie site gebleven maar het was ongelofelijk. Dit is een waar geschenk voor ons allebei, een heel gelukkig stel.
Dus nogmaals vriendelijk bedankt dat wij uw site hadden gevonden.
Trijntje & John
Tja wat zal ik zeggen: Ik ben al een keer weduwe geworden, toen heb ik via jullie een nieuwe man leren kennen. We waren heel gelukkig maar helaas was ik snel weer weduwe. Dus met mijn 56ste jaar was ik voor de tweede keer weduwe. Ik kon het niet laten om toch weer in te schrijven want waarom zou ik niet nogmaals gelukkig kunnen zijn? En ja hoor, weer een geweldige man gevonden, dankzij jullie. Natuurlijk het is weer wennen, maar het lukt me om weer de toekomst aan te gaan. Bedankt!
Frankia & Pim
Ik heb de liefde van mn leven gevonden in Ruud. Al na een paar dagen mailen, voelden we de chemie en de click tussen ons. We delen heel veel met elkaar. We hebben elkaar verscheidene keren al ontmoet en we laten elkaar niet meer los. We denken aan samen wonen en een eventueel huwelijk is niet uitgesloten. Met dank aan de site.
Bregit & Ruud
Wij zijn inmiddels een leuk stel en hadden niet gedacht dat het zo leuk kon zijn op onze leeftijd. Voor de oudere onder ons; Blijf zoeken! Vriendelijke groet van het verliefde stel.
Matty & Arnold
Ik ben met Pieter via de site in contact gekomen. Het klikte direct, hebben leuk gechat en veel gebeld. Ik ben het weekeinde zelfs bij hem geweest in Friesland. Heel veel gezien en genoten van de lieve aandacht van Pieter. Het is een lieve man. Hij heeft 2 prachtzoons, ook hele lieve jongens, dus ik heb ineens twee kinderen 1 van 15 en 1 van 18. Echt geweldig dat het zo snel en goed gaat het voelt gewoon alsof we elkaar al jaren kennen. Beslist geen spijt van mijn inschrijving op de site. Groetjes Wil & Pieter
Wil & Pieter
Door deze site heb ik mijn ware gevonden!! Hij bestaat echt mijn prins op het witte paard!! Mijn allereerste chat was het al raak tot 4 uur in de nacht zitten chatten kon bijna niet stoppen het was net of we elkaar al jaren kenden en zo vertrouwd niet te geloven dat ik zelfs mijn 06nr en mijn adres heb gegeven om hem bij mij uit te nodigen om elkaar te ontmoeten en daar moest hij dan 360 km voor rijden en dat deed hij en toen we elkaar zagen was het gelijk liefde op het eerste gezicht!! Die eerste kus sprongen de vonken ervan af en zal ik mijn hele leven nooit meer vergeten wat voor vulkaanuitbarsting dat in mijn lichaam teweegbracht!! We zijn net twee verliefde pubers en kunnen niet meer zonder elkaar leven!! Ik ga na een kleine drie maanden al naar hem toe verhuizen dus 360 km verder en ik ga met hem een heel gelukkig nieuw leven beginnen!! Dit is een waargebeurd liefdesverhaal want het kan je echt overkomen!
Jose & Wijnand
Het is misschien nog wat te vroeg om erover te schrijven maar er zullen er velen zijn die dit herkennen. Ik zit sinds 4 dagen op deze site maar na een dag al melde zich een man. Ik schrok me dood, wilde wel graag een partner maar wat moest ik daar nu weer mee aan? Nu ja mailtje terug gestuurd en weer een teruggekregen, op de chat en na 2 dagen telefoonnummers uitgewisseld. Voor mij voelt het super, hij moet er denk ik nog aan wennen, probleem is de afstand, maar zeker is dat we samen er voor willen gaan. Ik was altijd heel erg tegen op datingsites maar dat ik hier nu die man tegen moest komen die me weer het gevoel gaf dat het leven de moeite waard is, nee dat had ik niet verwacht en zeker niet na 1 dag al, ik hoop hem dan ook snel te ontmoeten.
Herma & Rini
Enige tijd geleden heb ik een hele leuke vrouw ontmoet. Zij is 52 jaar en ik 45 jaar. Ik had haar profiel bekeken en zij bekeek mijn profiel. Alleen naar elkaars foto te kijken en het was liefde op het eerste gezicht. En nog dezelfde avond begonnen we te chatten met elkaar. De klik was er meteen. Zij is wel een paar jaartjes ouder dan ik, maar dat vond ze niet erg. Daarna zijn we verder gegaan op de webcam, en de klik werd steeds sterker. We hebben elkaar gezien en we hebben besloten om verder te gaan. Twee keer in de week chatten we met elkaar en in de weekenden is ze bij mij of ik bij haar. Het gevoel wat ik heb voor haar is heel sterk, en ook andersom. Ik ben blij dat ik op deze site toch nog iemand heb gevonden. Na 3 maanden was het raak en nu maar afwachten wat de toekomst voor ons verder in petto heeft. Het is een leuke site en ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!
Erwin & Margriet
Successverhaal van Emma & Kees
Na een paar keer chatten en mailen volgde er een ontmoeting. Het klikte van beide kanten. Wij zijn niet meer een van de jongsten dus is het altijd moeilijk om toch nog een passende partner te vinden. Maar dit ging zo gemoedelijk en zo ontspannen dat het gewoon moeilijk is om te geloven dat het ook zo op deze manier kan. En dat je samen ook op één golflengte kan zitten dat voelt helemaal goed aan. Dat vind je zeker niet zo snel als je al wat ouder bent. Dus wij hebben het goed samen en erg naar ons zin. Dit is mijn verhaal, terwijl ik er niet zo gecharmeerd van was om op een datingsite te staan, heeft het toch positief uitgepakt. Blij dat ik deze stap toch heb gedaan. En we hebben een blind date gehad dus niet van te voren foto's uitgewisseld.
Emma & Kees
Heel leuk, via jullie site heb ik haar ontmoet. Ik ben 75 jaar en Loes enkele jaartjes ouder. Na 2 weekjes daten, klikte het tussen ons zo goed. Ik voel mij weer een stukje jonger en zie het leven weer met een goed gevoel tegemoet. Je ziet maar, na 3 weekjes op deze datingsite, wat je kan overkomen. Ik wens iedereen veel succes hier! Denk er maar om; op ieder potje past een dekseltje.
Toine & Loes
De dag na mijn aanmelding reageerde er een vrouw op mijn profiel. Na enige mailtjes over en weer, hebben wij een afspraak gemaakt. Deze ontmoeting was zo leuk, dat wij besloten door te gaan. Wij wensen iedereen geluk bij het vinden van een partner.
Rentz & Malva
Ik was nog maar heel kort lid op de site en al vrij snel kreeg ik contact met Ria. Ik vroeg haar ook mijn profiel eens te lezen. We hebben een paar keer met elkaar gemaild. De eerste ontmoeting kregen we allebei het gevoel "hier zit meer in" en uiteindelijk na een paar weken bleek dat ook zo. We ontmoeten nu elkaar al regelmatig en maken al plannen voor de toekomst. Dankzij de site is de zon weer in ons leven gaan schijnen.
Taed & Ria
Ik heb hem op de site ontmoet en het was liefde op eerste gezicht. Meteen toen wij elkaar zagen, klikte het. Het klikt nog steeds heel goed. Dit is de man waar ik jaren op heb gewacht. Super! Dankzij jullie site!
Tinie & Aaldert
Donkere wolken boven je hoofd. Je ziet het niet meer zitten en houd het niet meer droog. Verdriet is het enige wat je voelt en ziet. Houdt het dan nooit op dat vreselijke verdriet. Maar zo ineens een lichtpuntje aan de horizon. Zou het kunnen gebeuren? Wist niet meer dat het kon. En daar was jij, waar kwam je vandaan. Mag ik het hopen zie je me staan? Een soulmate voor het leven, heb ik toch iemand die ik liefde kan geven. Dankbaar ben ik voor jou, dat jij in mijn leven bent gekomen en waar ik zoveel van hou!
Janny & Luuk
Ongeveer een maand terug heb ik hem leren kennen. Het klikte direct en wij zijn nu alle weekenden bij elkaar. We hebben het heel gezellig en willen graag samen verder in ons leven en zijn erg blij dat we elkaar gevonden hebben via de site. De vakanties komen eraan en dat is best spannend. We zijn dan wat langer bij elkaar dan alleen de weekenden. Het gaat super! Tussen een Twent en een Drent, dat gaat heel goed samen.
Lily & Arend
Na wat eerst op een flop leek uit te draaien, is tot een happy end gekomen. Na eerst de fragiele mails van verschillend kandidaten, de subtiele afscheidswoorden na een afspraakje, "met we blijven in contact," wilde ik er mee stoppen. Zoals het soms in het leven loopt, bleek mijn afspraak die ik als laatste had aangegeven, omdat ik de moed had verloren, een voltreffer. Het klikte wel bij de eerste ontmoeting. Bij hem hebben schoondochter en kleinkinderen wel de stap gezet voor deze dating en de eerste contacten gelegd. Maar ze hebben perfecte richtlijnen gegeven. We hebben elkaar al verschillende keren ontmoet en hebben zeker plannen voor de toekomst. Of hij mijn ware is? Op onze leeftijd is verliefdheid zeker terug en we zullen er nog ten volle van genieten.
Caroline & Michaël
Op een zaterdag zat ik eens te kijken op een datingsite maar moest betalen en daar had ik geen vertrouwen in. Tot ik een link zag naar deze site. Daar aangekomen durfde ik mij toch in te schrijven. En ja hoor, ik zag verschillende mannen en reageerde ook. Tot rechts onderin mijn scherm een chatberichtje binnen kwam. Ik nieuwsgierig, wie zou met mij willen chatten terwijl ik nog geen half uur ingeschreven ben? Om terug te kunnen chatten moest ik eerst betalen en dat deed ik. Daar heb ik geen spijt van gehad. Uren hebben we gechat die dag en de dagen erna. Donderdags wisselde we telefoonnummers uit en we vielen van de ene verbazing in de andere omdat we zoveel gemeen hadden. Dat weekend spraken we af, wat een mooi moment. En nu genieten we elk weekend van elkaar, durven plannen te maken voor feestdagen en een vakantie. Ons alleen voelen is voorbij, we zijn samen dankzij de site. Binnen een half uur een match...we zijn gelukkig met dit grote toeval.
Berna & Arnold
Ik heb op deze site een hele leuke vriend ontmoet en daar ben ik heel blij mee. Ik ga zeker verder met deze man. Ik wist niet dat ik nog eens zo'n man tegen zou komen. Het is heel raar maar ik ben gewoon verliefd en dat heb ik aan de site te danken. Daarom wil ik dan ook iedereen bedanken hiervoor. Er waren heel veel leuke mannen maar hij sprong er voor mij uit.
Gerda & Gunther
Ik heb een hele aardige en lieve vrouw gevonden via de site. Mijn dank gaat dan ook uit naar jullie. Ik hoop dat er nog heel veel partners tot elkaar komen want uw site bied daarvoor wel een goede gelegenheid.
Henk & Toos
Ik heb mijn ware gevonden! Volgens mij is ze de liefste vrouw op het westelijke halfrond. Het was liefde op het eerste gezicht van beide kanten.
Gunther & Gerda
Ik heb een leuke vrouw ontmoet via deze site en ook nog eens dicht bij mij in de buurt. In het begin was het moeilijk. Maar na verloop van tijd, door met elkaar te chatten en bellen, is het tot een date bij mij thuis gekomen. Wij hebben leuk gepraat en de ik ben dag erop naar haar huis geweest. Dat weekend zijn we lekker wezen eten en bleven daarna nog gezellig bij elkaar. We zien de tijd met elkaar en liefde wel tegemoet.
Hilbrand & Gea
Ongelooflijk! De eerste date met haar, was gelijk het beste wat mij toen kon overkomen. We hebben afgesproken op Hemelvaartsdag en daarna kwamen de volgende afspraken vanzelf.
Nu een maand of 8 later, praten wij regelmatig over samen wonen. Als het allemaal zo blijft, gaat dat dit jaar wel gebeuren. Ze is heel lief en erg zorgzaam, dus wat wil een mens nog meer! Hou de site maar lang in de lucht en veel succes met alles, want er komt best wel veel geluk uit.
Henk & Marian
Aan alle die het maar willen lezen. Het is een kort verhaal van 2 personen op leeftijd, die het leven zien op een andere manier dan de meeste jeugd op dit moment. Ik kwam op site en zag haar profiel. Nadat ik het had gelezen en haar een knipoog had gestuurd, stuurde zij mij een berichtje terug. Ik reageerde helaas niet meteen ze dacht "nou moe, ik stuur een bericht en hoor niets terug, lekker is dat". Maar na een week of zo heb ik haar beantwoord en we hebben telefonisch een afspraak gemaakt en elkaar ontmoet. We hebben in elkaars ogen gekeken en van af dat moment zijn we gelukkig met elkaar en in verbinding. Wij zien elkaar op weekend basis, want door de weeks moeten we gewoon werken. Wij gaan zover we nu kunnen door het leven met elkaar.
Gerrit & Ida
Al vrij snel nadat we via de site elkaar gevonden hadden, zijn we overgestapt op ons eigen e-mail adres. Na wat over en weer van gedachten gewisseld te hebben, bleek dat er veel gemeenschappelijke interesses waren en hebben we elkaars telefoonnummer gegeven. Na wat gesprekken vertelde ik dat ik twee weken met vakantie zou gaan en hij wilde graag voor mijn vakantie een afspraak maken. Zo gezegd, zo gedaan en bij onze eerste ontmoeting was er meteen een klik. We zijn heerlijk uit wezen eten en daarna liep alles op rolletjes. Het is een lieve, creatieve, inventieve, zorgzame man en we hopen samen heel oud te worden. En dat alles dankzij de site.
Els & Wouterus
Na 17 jaar zoeken heb ik uiteindelijk op deze site de liefde van mijn leven gevonden. Ik ben 61en wist niet dat dit nog mogelijk was. Het was echt liefde op het eerste gezicht. Geloof me het bestaat echt! We hopen samen nog vele jaren van elkaar te genieten en ik kan maar één ding zeggen; Blijf het proberen! De juiste man/vrouw bestaat echt!
Theo & Saskia
Ik heb vlinders in mijn buik dwarrelen, en nog leuker is dat zij daar ook last van heeft. Het heeft even geduurd voordat wij elkaar hadden gevonden. Ze reageerde niet op mijn schrijven, bleek achteraf dat ze een week weg was geweest. Toen zij vervolgens reageerde ben ik helemaal vergeten daarop te antwoorden. Gelukkig is er toch een date gekomen en het was liefde op het eerste gezicht.
Wouterus & Els
De man die mij een mailtje stuurde waarom ik al een paar dagen niets meer van me liet horen, bleek me per ongeluk geblokkeerd te hebben. Het was een vergissing, dus van beide kanten begrepen we er niets van. De dag erna was er een berichtje met een excuus en vanaf dat moment hebben we volop contact gehad en elkaar al heel wat keren gezien. Ik, die het niet zo op datingsites had, heb juist op deze wijze iemand ontmoet waar ik me helemaal me zelf bij voel. Naast serieuze gesprekken lachen we samen heel wat af. Dus achteraf maar goed dat ik toch weer opnieuw ben gaan kijken op een site.
Elisabeth & Fred
Er is een bloem gaan bloeien. Dat wat je niet meer verwacht. Wij hebben de vlinders weer gevonden. Na ons beider verdriet. Nu staat er weer een toekomst open. We gaan samen bouwen aan iets moois. Door jullie datingsite is dit gelukt. Tegen eenieder wil ik zeggen,schrijf je in. Ook voor jou is er een nieuwe "Liefde".
Aly & Harm
Nou, het is gelukt. Ik heb bij jullie de ware man gevonden. Ik lijk wel weer 16 jaar in plaats van 65 jaar. Dit na zeven jaar alleen te zijn geweest. De site doet zijn naam eer aan. Het is zeker geluk! Een speld in een hooiberg. Bedankt lieve mensen, ik ben weer gelukkig. Wie had dit ooit gedacht. Hij stond er een paar dagen op en ik drie weken Hij stond bij nieuwe deelnemers. Ik dacht, doe mij maar een nieuwe en hij gaf meteen antwoord. Dus wat een geluk! Bedankt voor alles en ik hoop samen oud te worden.
Margreet & Pieter
Ja, het kan raar gaan in een leven. Als weduwe zijnde, meldde ik me aan op de site. Ik zag zijn foto en was gelijk verkocht. Pas ingeschreven en nu al was het bingo. Binnen een week elkaar ontmoet en liefde op het eerste gezicht. Week erop weer een afspraak en het is perfect. Leuk toch!
Corrie & Jan
Ik had mijn vriendin op de site gezet in de hoop een leuke man voor haar te vinden. Mijn vriendin is al wat ouder, maar nog heel vitaal en wilde best nog wel een leuke man leren kennen. Ze heeft heel lang haar man verzorgd die twee jaar geleden is overleden. Nu heeft ze via de site een nieuwe man ontmoet. Ze wonen wel wat ver uit elkaar maar dat is geen probleem. Hij komt in het weekend naar haar toe en zij gaat binnenkort ook een weekend naar hem toe. Ze gaan ook een vakantie plannen met de auto. Geweldig om twee mensen weer gelukkig te zien! Ik hoop dat ze nog vele jaren gelukkig zijn samen! Liefde en geluk kent geen leeftijd!
Agnes & Niek
Na drie weken hebben we de eerste ontmoetig gehad en het klikte direct. Wij echt verliefd op elkaar en bij alle twee waren de vlinders er direct.
Barend & Nora
Ja, ik kan vertellen dat ik iemand heb gevonden via deze site. Ik kreeg van hem de eerste reactie en we zijn toen gaan bellen en mailen. Ik moet zeggen; het klikte wonderwel. Onze eerste afspraak was spannend maar al snel ontspannend. We zijn elkaar blijven zien en het gaat zeer goed. We voelen ons prima samen en daar gaat het toch om. Ik ben zeer tevreden en wil jullie bedanken voor deze leuke site. Het heeft mij in ieder geval weer een toekomst gegeven en ik heb weer zin in het leven.
Marlies & Peter
Na een tijdje gemaild te hebben, heeft zij me telefoonnummer gegeven en hebben we een afspraak gemaakt en samen een leuke date gehad. Er was direct een goede klik. We hebben nu een relatie die niet meer stuk kan! We zijn heel erg gelukkig samen en hopen dat het zo blijft.
Peter & Maike
Nadat ik hem een knipoog had gegeven reageerde hij, dat hij een date met mij wilde. Dezelfde avond kwam hij me ophalen om te gaan eten in een Kantonees-Chinees restaurant. De vrijdag erna is hij teruggekomen en is het weekend bij me gebleven. Inmiddels zijn we vijf dagen naar Sauerland op vakantie geweest.
Wendy & Jan
Ja, ik heb een leuke date gehad en ben nu heel gelukkig met mijn nieuwe vriend. Ik hoop dat dit zo mag blijven. We werken er hard aan.
Kitty & Carl
Op zaterdagavond vond ik dat ik er iets aan moest doen. Mannen komen nu eenmaal niet bij je aan de deur aanbellen. Zo gezegd, zo gedaan! Binnen anderhalf uur had ik al wat reacties. Één ervan was een interessante man. Hij had een leuke foto en we hebben de volgende morgen afgesproken en koffie gedronken Vervolgens in het bos gewandeld en we zijn verdwaald geraakt. Op verzoek ging ik mee naar zijn huis en viel met mijn neus in een barbecue met zijn buren...geweldig. We gaan ervoor, allebei helemaal ondersteboven van elkaar....mooi toch?
Mieke & Fred
Ik heb iemand leren kennen en de click was er meteen. Later hebben we nummers uitgewisseld en vervolgens een afspraakje gemaakt. Het weekend daarop is ze naar mij gekomen. We zijn erg verliefd op elkaar! We hopen nog vele leuke dingen te kunnen doen samen.
Jan & Marina
Successverhaal van Kees & Loes
Nadat mijn huwelijk na 29 jaar werd beëindigd door een scheiding zag ik de toekomst somber in. Een jaar daarvoor had ik mijn kleinzoon en mijn baan al verloren. Door mijn dochter ben ik op deze site terecht gekomen, wel met veel argwaan want ik was al mijn vertrouwen kwijt.
Nadat ik twee dates had gehad en deze alleen op vriendschap eindigden, wilde ik me uitschrijven. Gelukkig heb ik dat niet meteen gedaan want in de tijd vlak daarna kwam ik toch nog in contact met de vrouw waar ik nu een relatie mee heb. Na de eerste afspraak op het station in mijn woonplaats hebben we elkaar niet meer losgelaten en hebben we de tijd van ons leven. Dank zij mijn dochter en de werkwijze van deze site hebben twee mensen de liefde weer gevonden.
Kees & Loes
Via deze site heb ik mijn huidige partner ontmoet. Alhoewel het niet liefde op het eerste gezicht was, was er toch een soort klik tussen ons. Wij zijn nu een toekomst aan het opbouwen en kijken wel hoe dat gaat. De toekomst ziet er goed uit en wij hopen dat wij een leuke tijd tegemoet gaan.
Jan & Letitia
Het volgende wil ik jullie niet onthouden, namelijk dat ik wonderwel geslaagd ben. Ik werd benaderd door haar. Vervolgens ontstond er een mailwisseling van een week en daarna heb ik haar opgezocht. Een afstand van 50 km leek redelijk. Toen zij mij bij het tankstation ophaalde, keken wij elkaar aan en we wisten het! Ze pakte mijn hand en daar gingen wij! Op mijn oude Harley reden we een ongelofelijke liefde tegemoet. En geloof mij dit is geen sprookje, het bestaat echt! Twee mensen van 55 voelen zich weer 20. We weten het, het is pas pril maar we gaan ervoor! In ieder geval hebben we echt ongelofelijke heavy love en het is wederzijds. Het bestaat echt! Eigenlijk mag ik niet klagen. Na 4 maanden zoeken, werd ik gevonden. Nog bedankt van deze 2 mensen goed voor 110 jaar Rock en Roll.
Theo & Tsippora
Ik heb haar hier op de site leren kennen. Het is al weer een paar weken geleden maar met ons gaat het heel goed. Wij hebben het heel leuk samen en de klik is heel goed tussen ons. Wij voelen elkaar prima aan. Wilt het kans van slagen hebben dan moeten dat soort dingen er wel zijn. Ik hoop voor iedereen die hun droomman of droomvrouw hier zoeken zij deze ook zullen vinden. Ik heb mijn droomvrouw hier wel gevonden.
Jaap & Bea
Meteen toen ik haar foto’s op de site zag dacht ik: die heeft smaak. De uitstekende fotografie onderstreepte dat. Haar profieltekst en ‘ik zoek’ las ik niet en stuurde haar een mailtje: "sublieme foto’s hoor. Je staat er leuk op!"
Daarop kreeg ik een berichtje terug en werd hartelijk bedankt voor de complimentjes. Of ik meer contact wilde. Natuurlijk wilde ik dat en wij begonnen over en weer te mailen. Na een week begon ik verder te kijken dan mijn neus lang is en zag op haar profiel dat wij 110 km. van elkaar wonen. Ik mailde haar dat ik niet meer verder wilde omdat de afstand mijn grote bezwaar is. Ik heb namelijk geen auto. Daarop kreeg ik met de kortste keren een berichtje terug waarin zij zich afvroeg waarom ik zo snel afhaak. Oeps! Zij wilde echt verdergaan. Zij had al eerder verteld dat zij bij een bezoek aan haar moeder redelijk dicht bij mij in de buurt zou komen. Dat afstand voor haar geen bezwaar is. Vorige week was ze bij me te eten
en het klikte. Afstand geen bezwaar dus!
Arnold & Marjan
Na een tweede date leerde ik hem kennen. Eerst vond ik het de moeite niet om verder contact te hebben, daar we te weinig dezelfde interesses hadden. Na enkele mails stelden we echter vast dat we buren waren geweest gedurende meer dan 10 jaar. Ik kende hem niet maar wel zijn overleden vrouw. We hebben dan toch maar afgesproken en een lange fijne namiddag beleefd. We hadden alle twee direct het gevoel "dit is het". Na 6 weken is het nog steeds grote liefde. We voelen ons terug 20.
Gerda & Jhonny
Ik wil graag laten weten dat ik via deze site een match heb gevonden. Hoe dit verder verloopt, laat ik jullie nog weten. Ik kan nu al vertellen dat we enorme sterke gevoelens voor elkaar hebben. Bedankt.!
Willem & Phontip
Na heel veel jaren alleen en niet ongelukkig, begon het vorig jaar toch te "kriebelen". Intussen 73 oud, kreeg ik het idee: "Nu of nooit meer" en melde me op de site aan. Het liep niet bepaald storm, maar toch met 2 mannen gedated. Aardige mannen, dat wel, maar de broodnodige "klik" bleef uit. Teleurgesteld liet ik de site voor wat ie was, maar vergat gelukkig me uit te schrijven. En ziedaar: opeens kreeg ik weer eens een berichtje! Berichten heen en weer werden gevolgd door chatten (hij met 2 vingers en ik met 10). Al gauw vonden we het tijd worden elkaar eens te ontmoeten. Hiep, hiep hoera: er was een KLIK!! We vielen als een blok voor elkaar en hebben nu een heerlijke lat-relatie! We hopen op nog veel gelukkige jaren met elkaar! BEDANKT!
Dieneke & Karel
Ons eerste contact was rond Kerstmis en dat werd steeds beter met meer vertrouwen. De eerste date was eind januari en we zijn nu aardig verliefd. We zien elkaar eenmaal per week omdat ze nog moet werken tot eind van het jaar. Dan gaat ze met pensioen. We wonen 30 km van elkaar vandaan dus dat is mooi meegenomen. Ik heb me enkele malen ingeschreven in de laatste anderhalf jaar en nu de ware gevonden.
Jan & Dineke
Op de site heb ik hem leren kennen. Een man van mijn leeftijd. Of ik de ware gevonden heb, zal de tijd uitwijzen. Daar heb je twee mensen voor nodig. Respect is er van beide kanten. Voor mij is het goed.
Wij zijn een aanvulling op elkaar en kunnen veel voor elkaar betekenen. Ik wil graag Camperen, reizen met een Camper. Hij wil graag iemand naast zich hebben. Ik heb ervaring en rijbewijs. Veel dingen doe ik niet of kan ik niet, omdat ik alleen ben. Evenzo doe ik bepaalde dingen juist, omdat ik alleen ben. Vaak word er niet bij stil gestaan dat een nieuwe relatie, in welke vorm ook, een nieuw leven is waarin je samen uitzoekt hoe je invulling geeft aan dat nieuwe leven. Hij voelt zich veiliger met iemand naast zich. Wat ik voor hem beteken, zal de tijd leren. Voor mij voelt het goed.
Eva & Arnold
Drie weken geleden kreeg ik een bericht van hem. We hebben elkaar via de chat gesproken en daarna wisselden we nummers uit. Na uren aan de telefoon, hebben we elkaar twee weken geleden voor het eerst gezien. Het was voor mij nog geen liefde op het eerste gezicht. Inmiddels hebben we elkaar vaker gezien en zijn we officieel een stel.
Cynthia & Vincent
Ik heb via de site een hele lieve man ontmoet! We zijn eerst begonnen met mailen en chatten. Twee weken later hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. Het gaat echt super tussen ons! Hij woont in Amsterdam, ik in Amersfoort en we zien elkaar regelmatig. Het is erg fijn om weer een maatje te hebben want alleen is maar alleen. Bedankt!
Gerda & Vince
Successverhaal van Mattia & Kees
Na een relatie van ruim 4 jaar die op een vervelende manier was geëindigd durfde ik het eigenlijk niet meer aan om aan een nieuwe relatie te beginnen. Inmiddels was ik alweer bijna een jaar alleen. Tijd dus om niet langer bij de pakken neer te zitten, maar eens vooruit te gaan kijken. De eerste week had ik wel leuke contacten, maar niet het idee dat de ware ertussen zat. Toen kreeg ik een berichtje van Kees met een uitnodiging voor de chat. Vanaf het eerste gesprek voelde alles heel vertrouwd en een week later stond Kees met een grote bos bloemen voor de deur. Het is inmiddels alsof we elkaar al jaren kennen. Als we met anderen over onze prille relatie praten, zegt iedereen dat we lopen te stralen. Voor ons is onze zoektocht geëindigd. Wij weten dat we bij elkaar horen. Of het toeval is weten we niet, maar bedankt dat we door jullie elkaar hebben gevonden.
Mattia & Kees
Ik heb via uw site een ontzettend lieve man ontmoet. Wij hebben eerst lekker gemaild en ge-smst en zijn daarna eens samen wezen eten.
Dit etentje kreeg een vervolg omdat er bij beiden een klik was. Nu wonen wij sinds kort samen en zijn hier erg gelukkig mee. Wilt u dan ook zo vriendelijk zijn om mij uit te schrijven. Ik ben gelukkig met mijn nieuwe partner die ik via jullie site heb ontmoet.
Jolanda & Arno
Ik kwam in contact met Karin via de chat op deze site. Het klikte meteen en we hebben uren met elkaar gechat. Daarna meteen telefoonnummers uitgewisseld en een afspraak gemaakt om elkaar echt te ontmoeten. Dit was best spannend voor allebei. Toen ik haar voor het eerst echt ontmoette, was het of we elkaar al jaren kenden. We vlogen in elkaars armen en hebben elkaar eigenlijk niet meer los gelaten. Het was al snel duidelijk dat we allebei smoorverliefd op elkaar zijn. Ook met haar kinderen klikt het erg goed.
Veel liefs en bedankt!
Tiny & Karin
Na vrij korte tijd heb ik weer mijn geluk gevonden.
Uw dating site is mijn geluk!
Bart & Gerda
Het is heel erg dat ik eigenlijk heel goed na moest denken over uw eerste vraag, hoe de profielnaam van mijn huidige lieve vriendin was.
De relatie die we nu samen mogen delen, heeft mijn leven dusdanig op de kop gezet dat dit soort dingen al snel in de vergetelheid raakten.
Ik ben meerdere malen op dating-sites lid geweest en de grootste teleurstelling is natuurlijk wanneer je veel tijd besteedt aan het beantwoorden van lieve en welgemeende berichtjes en meent de liefde van je leven gevonden te hebben maar dan weken lang niets meer hoort of ziet van de ander.
Degene die toe wil geven senior te zijn, is heel misschien ook wel beter in staat om de juiste partner te vinden. Het onderscheid in een bepaalde leeftijdscategorie heeft geholpen in het vinden van mijn partner. Hierdoor ben ik op uw site in mijn zoektocht geslaagd.
Rob & Katja
Via uw site heb ik met een weduwvrouw kennis gemaakt.
Sinds enkele weken zijn wij gelukkig met elkaar. Mede omdat wij wederzijds begrip hebben voor wat er in onze levens is voorgevallen.
Mijn dank aan jullie.
Theo & Gera
Successverhaal van Nelly & Jan
Op de eerste plaats wil ik jullie bedanken voor alle goede informatie.
Ik zag zijn profiel en toen was ik al verloren. Hij zag mijn profiel en toen was hij ook verkocht. Het klikte meteen tussen ons twee. We zijn alle twee verliefd geworden op elkaar. We hebben veel gechat op jullie site en dat ging lekker. Het gaat nu heel goed met ons en we houden steeds meer van elkaar. Ik kan hem niet meer missen, hij is de perfecte persoon voor mij.
Als je maar genoeg foto's op je profiel zet, dan vind je vanzelf wel de ware! Dan lukt het altijd wel! Wij zijn gelukkig, hopelijk worden anderen dat ook
Nelly & Jan
Op een dag stond hij op mijn pagina. Hij had mijn profiel bekeken en had gereageerd.
Ik vond hem gelijk leuk en hij mij ook .
Dezelfde dag hingen we al aan de telefoon voor een afspraak een week later.
Alle dagen hiervoor hebben we heel veel gemaild en elkaar ons eigen levensverhaal verteld.
Ik had al zo snel het gevoel "dit is hem" ,terwijl ik hem nog nooit had gezien. Zo voelde het wel, ik was gewoon al verliefd op hem.
Toen we elkaar voor het eerst zagen, sloeg de vonk over en dat was zo mooi.
We hebben wat gedronken,gewinkeld en gegeten en het was gewoon perfect.
We zijn nu 2 weken verder en zijn al bij elkaar thuis geweest en de liefde wordt steeds groter.
Ik heb hopelijk mijn maatje voor het leven gevonden dankzij jullie site.
Joke & Dirk
Nadat ik haar had uitgenodigd om te daten en te chatten, voelden we tussen ons al iets!
we kenden elkaar alleen nog maar van de foto's en later via de telefoon.
Dit ging binnen een week en we voelden toen al de aantrekkingskracht voor elkaar.
Binnen een week spraken we af ergens halverwege, we wonen best ver uit elkaar.
De klik was er direct al tussen ons, dat voel je gewoon!
Wij passen zo goed bij elkaar en zijn weer verliefd en gelukkig.
Dirk & Joke
Ik heb een vriendin gevonden dankzij jullie site. Eerst een week mailen, vervolgens een week bellen en daarna elke dag gebeld met de webcam. Over een week hebben we de eerste echte date. Het klikte meteen tussen ons. Zij moet er 190 km voor rijden om bij mij te komen maar dat heeft ze er graag voor over. Hoe die date afloopt, hoort u nog wel.
Jan & Gretha
Ik heb inderdaad een leuke man gevonden bij jullie. Het mooie is dat hij ook nog in dezelfde stad woont. We zijn al drie weekenden op zijn zeilboot wezen varen.
geweldig dat jullie er zijn want ik was al 6 jaar alleen. Ik stond pas een week op jullie site en heb toen al iemand gevonden. Op onze leeftijd ben je erg blij als het gaat lukken.
Nogmaals bedankt! Jullie hebben een mens weer gelukkig gemaakt.
Margreet & Anne
Wij hebben elkaar gevonden op deze site. We wonen nog geen 40 km van elkaar maar deze site heeft ons bij elkaar gebracht. We zijn ervan overtuigd dat we voor elkaar voorbestemd zijn. Niet te geloven; gewoon hopeloos verliefd en we hebben alle vertrouwen in elkaar. We voelen en vinden elkaar in alle emotie, we vullen elkaar prima aan en hebben aan een half woord genoeg. Dank aan jullie site en wij hopen dat er nog heel veel mensen het geluk net zo gaan vinden als wij. Succes in de toekomst!
Joke & Jos
Successverhaal van Nelleke & Huub
Ik zocht een vriend op jullie site. Na twee dates kwam de derde en het klikte meteen. Ik heb mijn vriend gevonden! We zijn veel samen, gaan vaak met de honden naar het strand en doen alles samen. We gaan komende zomer samen met de honden op vakantie, lekker vrijblijvend. Precies zoals ik het wilde. Ik ben blij dat mijn kleindochter mij op jullie site heeft aangemeld, anders was ik nog alleen. Dankzij uw site heb ik weer invulling in mijn leven.
Nelleke & Huub
Dankzij jullie 3 dagen VIP-toegang die ik kreeg, heb ik mijn date ontmoet. Nu we al weer een paar dagen verder zijn en er helemaal voor gaan, denken we dat we gelukkig kunnen worden. We moeten toch wachten hoe het zich ontwikkelt. In ieder geval zijn wij van plan om er helemaal voor te gaan. Bedankt, zonder jullie had ik hem nooit ontmoet.
Ans & Nico
Ik heb inderdaad mijn droom-partner gevonden bij jullie. Aangezien mijn nieuwe partner hier geen publiciteit aan wil geven moet ik u teleurstellen. Ik respecteer zijn mening. Ik kan u wel zeggen dat wij heel blij zijn met elkaar en dankzij jullie ons geluk weer gevonden hebben. Door veel verdriet in mijn verleden wil ik hier niet teveel ruchtbaarheid aan geven.
Het bijzondere was wel dat ik, toen ik mij heb ingeschreven bij jullie, een mail kreeg dat ik een maand gratis op de site mocht staan en nog diezelfde dag reageerde mijn nieuwe partner. Hij was de eerste en tevens de laatste. Mooi he!
Willy & Anoniem
Wij hebben heel even gechat, daarna al heel snel gebeld en inmiddels al meerdere keren persoonlijk contact gehad. Het is net of we elkaar al heel lang kennen. De verliefdheid straalt van ons beiden af, en dat met 64 jaar. Heerlijk!
Gerard & Vera
Ik heb haar ontmoet via deze site en ben er nu twee keer geweest. Het gaat voorlopig goed tussen ons. Ik wil wel zeggen dat deze site heel fijn is om te daten, hiervoor wil ik jullie bedanken. Ik hoop dat het goed blijft gaan tussen ons, maar dat laat ik dan nog wel horen.
Ton & Grazyna
Via SeniorenGeluk kreeg ik een date
En sindsdien delen wij lief en leed
Allebei wilden wij niet meer dan vriendschap
Maar de liefde kwam al snel op ons pad
Surprises genoeg dus via jullie site
En nu willen wij elkaar niet meer kwijt
Op 5 dec vieren wij Sinterklaas bij zijn kinderen en kleinzonen
Dus even inschrijven op jullie site, het kan je goed belonen!
Eenzame kerst, die is voor mij geweest
Het wordt nu een mooi en warm feest
Bedankt SeniorenGeluk namens irene en tjerk
Voor ons schijnt de zon volop zoals je merkt
Tjerk & Irene
Een paar weken geleden had ik al contact met haar, omdat ze een leuke foto had geplaatst.
Maar, die was van 1 jaar geleden. oke, no problem.
Na haar laatste mailtje via de website hebben wij 2 weken later een afspraakje gemaakt voor een ontmoeting. Deze ontmoeting viel van 2 kanten zo positief uit, dat we besloten hebben om 100% voor elkaar te gaan! En nu zijn we dol gelukkig met elkaar. We gaan LAT-ten!
Jos & Wilma
Heb via deze site mijn partner gevonden. Door toeval op op deze site gekomen en meteen contact gekregen. Wonen reeds samen op proef! Groet Peet en Lyndi
Peet & Lyndi
Ik was op bezoek bij mijn zoon in Enschede. We waren wat aan het surfen op internet en bij toeval kwamen we op de deze site. Mijn zoon zei: "waarom schrijf je je niet in?". Ik ben weduwnaar en dacht "waarom ook niet". Hij heeft mij aangemeld en mijn profiel ingevuld. Ik heb iets van 190 reacties gehad op mijn profiel. De eerste die vroeg of ik nader contact wilde, was Linda. Al snel na het eerste contact zijn we gaan chatten. Daarna volgde MSN, telefonisch contact en een date. Wij zijn nu verliefd op elkaar en komen zoveel als mogelijk bij elkaar. Zo zie je maar weer dat iets wat je eigenlijk niet van plan was, toch uit kan lopen op iets moois! Ik ben nu na een zeer moeilijke tijd weer gelukkig en hoop dat dit nog tot in lengte van jaren zo zal blijven. Martin
Martin & Linda
Zo kan het dus, ongelofelijk! Afgesproken na een enkele mail om elkaar te zien. Ik gespannen natuurlijk in de auto op weg naar de plaats van ontmoeting. Even mijn auto wegzetten in de garage waar ik altijd parkeer als ik in de stad ben. Vol twijfels, "wat zal ik aantreffen?", stelde een mooie, besnorde, lief ogende man zich voor en haalde koffie. Het gesprek verliep bijzonder vlot en we besloten, omdat we nog niet uitgesproken waren ergens anders te gaan eten. Wat was het gezellig en ik vergat de tijd en ging helemaal op in mijn date. Na verloop van tijd moest ik naar een zekere plek en eenmaal daar in de wat koele ruimte aangekomen om even rustig mijn ding te doen schoot me ineens in de gedachten dat ik niet wist tot hoe laat ik de auto uit de garage kon halen. Helaas, hek ervoor alles afgesloten, tot morgen. Kinderen of vriendin bellen? Hij, Rien was onweerstaanbaar en we slapen nu regelmatig bij elkaar en genieten. Het heeft zo moeten zijn! Groetjes, Felice
Felice & Rien
Half oktober een date geplaatst
en ja, het heeft mij ontzettend verbaasd.
Ene Neitram meldde zich aan:
of ik via de tel verder wilde gaan.
Dat wilde ik wel,
en reeds na mijn eerste bel,
voelde ik dat er iets met me gebeurde,
ik werd koud en heet, ik voelde dat ik kleurde.
Hoe kan zoiets toch mogelijk zijn?
Ik weet het niet, maar ik vind het fijn.
Ik voel me weer jong en heel ondeugend,
hij ook, en dat is heel verheugend.
We hebben uren aan de telefoon gehangen,
nu alleen nog maar naar elkaar verlangen.
Zaterdag is dan eindelijk de dag,
dat ik hem ontmoeten mag.
Hij vertrok om half 7,
want hij wilde de dag zolang mogelijk beleven.
Half 9 belde hij: "ben in de buurt!"
m.a.w. dat het niet lang meer duurt.
We waren allebei best nerveus,
was het wel de juiste keus?!
Daar stond hij dus,
we knuffelden en ik gaf hem een kus.
Prachtig boeket bloemen bracht hij mee,
dat stelde mij erg tevree.
Toen was er koffie en wat meer,
en elkaar knuffelen, keer op keer.
Geduldje.
Bep & Martien
Mijn succesverhaal. Na 2 dagen op deze site te hebben gestaan heb ik iemand ontmoet waar ik nu alweer 5 maanden een relatie mee heb. En wat is het geval? Hij woont nog vlakbij ook! We houden het rustig want deze relatie is te belangrijk! We houden namelijk van dezelfde dingen, we zijn veel weg, gaan lekker fietsen of steden bezoeken, maar ook heerlijk rustig samen op de bank vinden we belangrijk. Hij is heel zorgzaam, maar niet overdreven zal ik maar zeggen. Achteraf bleek dat ik al 9 jaar dagelijks met mijn hond langs zijn huis ben gelopen! In juni ontmoette ik hem dan daadwerkelijk in het stadspark waar hij woont en waar ik altijd met de hond liep! Dus... bedankt jullie, anders hadden we elkaar niet gevonden.
Getz & Denie
"De aanhouder wint", zegt een Nederlands gezegde. Dit geldt voor mij dus ook. In het voorjaar heb ik mij op jullie site laten zetten. In eerste instantie leek ik vrij snel succes te hebben. Helaas na een paar maanden bleek dit tegen te vallen. Snel een einde aan gemaakt onder het motto "Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald". Een maand geleden dacht ik: "ik probeer het nog eens". En zowaar, binnen 3 dagen had ik een match met een hele lieve vrouw. Zij is al 5 jaar weduwe en ik 3 jaar weduwnaar. Nu een maand later is het net of we elkaar al jaren kennen en hebben het stukje levensgeluk, wat al die jaren ontbrak, teruggevonden dankzij SeniorenGeluk. Wij hopen nog lang met elkaar te kunnen genieten van een mooie oude dag.
Kees & Jouk
Hallo, ik heb Hans 6 weken geleden leren kennen op deze site. Eerst hebben wij contact gehad via e-mailen en daarna ben ik bij hem op de koffie gegaan. Hans is een week daarna bij mij thuis gekomen en sindsdien zijn wij samen en het gaat het goed tussen ons.
Hennie & Hans
Hallo allemaal! Ik had het helemaal gehad met datingsites en dacht: "ik ga HEM waarschijnlijk gewoon ergens ontmoeten, niks online". Maar niets is minder waar! Hij stuurde mij een berichtje, maar, zonder foto. Ik vroeg of hij mij een foto wilde sturen (ik stond er tenslotte ook met mijn hele troelie op). Dat deed hij en ik dacht gelijk: "hé, die heeft een mooie karakteristieke kop". We hebben elkaar 2 dagen later ontmoet op neutraal gebied en daarna nog 2 nieuwe afspraken gemaakt. We wisten het allebei zeker: dit was serieus! Het klikte zo geweldig tussen ons. Allebei dezelfde interesses, kids op de eerste plaats, dezelfde humor, allebei een horeca achtergrond, allebei een eigen bedrijf gehad. Het belangrijkste voor mij is dat hij zo ontzettend lief en tegelijk stoer is. Hij is voor mij de man van mijn dromen. We zijn ontzettend verliefd en maken mooie plannen voor de toekomst. Ongelofelijk dat dit pas een maand geleden is gebeurd, juist toen ik er niet meer in geloofde.
Betty & Arwin
Bedankt voor jullie service. Mijn leven heeft nu inhoud gekregen. Heb een lieve vrouw ontmoet. We zijn beide erg gelukkig en volgende week gaan we fijn en weekje op vakantie. We kunnen ook goed met elkaar praten. Ik hoop nog lang te genieten van de mooie dingen. Groet en fijn weekend. Ger
Gerrit & anoniem
Successverhaal van Trudeke & John
Beste redactie, graag wil ik mijn ervaring op papier zetten. Door vriendinnen werd me aangeraden me in te schrijven bij deze site. Eerst vond ik dat niets, maar na aandringen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken. In eerste instantie kreeg ik veel reacties maar er was niemand waarvan ik dacht: "dit is hij". Er was wel een foto die er uitsprong, vooral de ogen maakte mij nieuwsgierig. Ook John had mij ontdekt en wilde meer van mij weten. Ik heb nog een paar dagen de boot afgehouden maar er was iets wat mij nieuwsgierig maakte. Ik heb toen contact gezocht en we gingen aan het mailen. Daarna hadden we telefonisch contact en het voelde allemaal erg vertrouwd. We hebben op een gegeven moment afgesproken en toen we elkaar zagen was er iets, een klik, vertrouwd en net of we elkaar al heel lang kende. Maar ook voelde het als iets heel nieuws. We zijn nu al een aantal weken verder en zijn elk weekend bij elkaar. Het voelt heel goed. We zijn hevig verliefd we lijken wel een stelletje van 16 jaar!
Trudeke & John
Ik zag haar foto en meteen klikte het. De vlinders vlogen zoals vroeger door mijn buik. Haar uitstraling was zo charmant, dat ik dit niet kon weerstaan. Zij is voor mij een vrouw-vrouw waar je nog tig-jaren van kan genieten. Nu hebben we een leuk mailcontact. Ze geeft je een drive en dat bevalt me wel als ondernemer.
Jan & Susan
Ik heb gevonden wat ik zocht! Heel toevallig hebben mijn partner en ik ons op dezelfde dag ingeschreven, 24 augustus. Ik kreeg aardig wat reacties, die ik allemaal vriendelijk beantwoordde. Daartussen was er één die mij écht aanstond: het berichtje van Gerry. Ik las zijn profiel eenmaal, andermaal en nogmaals. Dat is 'm! That's the one for me! Ik schreef een lieve brief terug en kreeg onmiddellijk antwoord. Daarna nog een brief en wéér direct een antwoord retour. Wat was ik blij! Helaas was zijn zijn foto niet erg duidelijk, maar ik "zag" toch alles. Een goedaardige uitdrukking, zachte ogen en een lieve glimlach. "Ik wil je bellen", zei hij. "Doen!", zei ik. Dezelfde middag belde hij. Ooh die stem. zacht en warm. Hij wilde me ontmoeten. We spraken af voor zaterdagmiddag. Nu de dagen dan de uren aftellen. En die vlinders in mijn maag! Oei! Hij stapte uit de trein met een bos bloemen, mijn droomprins. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. We zijn beiden in de 60. Senioren, liefde kent geen leeftijd!
Helen & Gerry
Hoi, ik wil er mee stoppen want ik heb mijn liefde hier gevonden! Dus bij deze mijn profiel op deze site graag stopzetten. Mijn vriendelijke dank hiervoor en bedankt voor uw medewerking namens mijzelf en mijn lieve vriendin. Groetjes van Jack en Bettina. Voor iedereen nog veel geluk en liefde toegewenst!
Jack & Bettina
Hallo, na 2 jaar gescheiden te zijn geweest heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Iedereen riep dat ik een man moest zoeken, eventueel via internet. "Dat nooit", riep ik, "dan wil ik hem liever gewoon tegen het lijf lopen!". Maar goed, na op een zaterdagavond het bezoek te hebben uitgezwaaid en de hele tijd gepraat te hebben hoe het zou zijn om weer een man te hebben, met een paar glaasjes wijn op, ging ik ongeveer om 23:45 achter de laptop zitten en plaatste op Google een zoekopdracht naar datingsites. De grote sites sloeg ik over want daar had ik geen vertrouwen in, dus keek ik verder bij de links. Daar zag ik jullie site staan en had er een goed gevoel bij. Nog nooit gedaan, tikte ik mijn gegevens in en besloot voor 2 weken lid te worden. Ja, en dan kun je uiteindelijk profielen kijken. Een nieuwe ervaring was dat! Ik had eerst het idee dat ik bij deze mensen als het ware in huis keek. Niet echt natuurlijk, maar toch, je kunt toch vrij veel lezen. De foto van Jan viel mij direct op: lief gezicht, betrouwbaarheid en goedheid. Inmiddels hebben we een relatie van 8 weken!
Bernadette & Jan
Goedenavond. Mijn verhaal, of ons verhaal is het meest fantastische verhaal dat WIJ ons kunnen voorstellen. We vonden elkaar inderdaad bij SeniorenGeluk maar dit verhaal is niet in zo'n klein stukje te vertellen. Daar is het te intens, te ongelooflijk voor. Vertellen dat ik mijn liefde bij jullie gevonden heb en hij hetzelfde denkt is lang niet alles, er komt veel meer bij...! We zijn intens gelukkig en hopen dat te bezegelen. Mensen die ons verhaal horen zijn of stil of huilen door de hoog oplaaiende emoties van het verhaal. Voorlopig houden wij het hier bij.
Vlinder & Ger
We zijn in contact gekomen via deze site en hebben kennisgemaakt, 'gedate', romantisch gedineerd, gezeild, fijn wezen stappen, bij elkaar gelogeerd en momenteel vanuit de werksituatie in het buitenland tijdelijk van elkaar gescheiden. We zijn verliefd op elkaar en proberen een toekomstbeeld te vormen. "Time will tell...!"
Griet & Cees
Dankzij de site op SeniorenGeluk heb ik een hele lieve partner gevonden. Het klikt geweldig goed tussen ons en of je nu 74 jaar bent (mijn huidige leeftijd) of 25 jaar (lang geleden), verliefdheid en "houden van" is NIET aan leeftijd gebonden. Het is zo fijn dat er weer iemand van je houdt en dat je er ook mag zijn voor de ander. Na het overlijden van mijn vorige man val je in zo'n diep gat en het verdriet is dan zo groot dat je denkt dat de zon nooit meer voor jou gaat schijnen. Nu straalt de zon weer voor mij en dat is een wonder! Vriendelijke groetjes Wiep
Wiep & Wout

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!